• Påsklov

  • Påsklov

Fira påsk med kaniner och getter

Under påsken erbjuder vi ett paket för er som längtar efter en riktig minisemester. I paketet ingår två nätters boende i mysiga och omsorgsfullt renoverade rum, kärleksfullt hemlagade måltider och många fina djur- och naturupplevelser.

Vill du hitta på något spännande och roligt tillsammans med familjen under påsklovet? Då är ni varmt välkomna till oss på Farmlodge! Vår gård ligger i härligt lantlig miljö endast en och en halv timmes bilresa norr om Göteborg, och bara några kilometer från Lysekil och havet.

Hos oss kan ni njuta av en barnvänlig och lugn miljö nära naturen. Här finns det alltid något att göra för stora såväl som små, oavsett årstid! Eller vad sägs om att träffa keliga hästar och minigrisar, sällskapliga katter och höns, spralliga getter och fluffiga kaniner? De besökare som vill är också varmt välkomna att delta i gårdens vardagliga sysslor.

Det brukar vara populärt hos både barn och vuxna, och blir för många ett naturligt sätt att uppleva en del av charmen med livet på landet.

Under påsken är vårt café öppet alla dagar mellan kl 11-16. Väl värt ett besök oavsett om du är riktigt hungrig eller bara väldigt fikasugen!

Påsklovserbjudande

Spendera påskledigheten hos oss på Farmlodge, och möt våren på landet!

DAG 1

15.00 Incheckning. Hembakat fika serveras i köket.

18.00 Middag med familjen

DAG 2

8.00-9.30 Frukost

Efter frukosten hjälps vi tillsammans åt att mata och städa hos djuren. Vi borstar hästar, hänger med getter och klappar minigrisar, och myser med kaniner, katter och höns.

12.00 Lunch serveras i köket

15.00 Fika serveras i köket

Spendera eftermiddagen med gårdens djur eller vandra i de vackra omgivningarna. För de som vill pyssla finns möjlighet att plocka ris och klä det med påskfjädrar, eller varför inte måla påskägg eller klä ut sig till påskkärring?

18.00 Middag i köket med familjen

DAG 3

8.00-9.30 Frukost

Umgås i de vackra omgivningarna och mys med era favoritdjur på gården!

11.00 Utcheckning

12.00  Lunch serveras i köket

Pris exempel

för familj 2 vuxna och 2 barn 6995 kr

Boka online här