• Påsklov

  • Påsklov

Fira påsk med kaniner och getter

Under påsken erbjuder vi ett paket för er som längtar efter en riktig minisemester. I paketet ingår två nätters boende i mysiga och omsorgsfullt renoverade rum, kärleksfullt hemlagade måltider och många fina djur- och naturupplevelser.

Vill du hitta på något spännande och roligt tillsammans med familjen under påsklovet? Då är ni varmt välkomna till oss på Farmlodge! Vår gård ligger i härligt lantlig miljö endast en och en halv timmes bilresa norr om Göteborg, och bara några kilometer från Lysekil och havet.

Hos oss kan ni njuta av en barnvänlig och lugn miljö nära naturen. Här finns det alltid något att göra för stora såväl som små, oavsett årstid! Eller vad sägs om att träffa keliga hästar och minigrisar, sällskapliga katter och höns, spralliga getter och fluffiga kaniner? De besökare som vill är också varmt välkomna att delta i gårdens vardagliga sysslor.

Det brukar vara populärt hos både barn och vuxna, och blir för många ett naturligt sätt att uppleva en del av charmen med livet på landet.

Under påsken är vårt café öppet alla dagar mellan kl 11-16. Väl värt ett besök oavsett om du är riktigt hungrig eller bara väldigt fikasugen!

Kontakta oss för att göra en bokning    X
    Boka online här