• Boende Bohuslän - västkusten

    B&B i Bohuslän - Lysekil - Brastad
  • Boka boende

    B&B i Bohuslän - Lysekil - Brastad

Boka ditt boende i Bohuslän nu!

Vi har öppet året om.

Välkommen till ett lantligt boende i Bohuslän på västkusten!

Om du letar efter ett boende i Bohuslän som passar för stora och små, så är Farmlodge platsen för dig och hela familjen.

Vi erbjuder boende i mysiga och omsorgsfullt renoverade rum i en vacker lantlig miljö i Brastad utanför Lysekil på västkusten.

Farmlodge är ett lantligt familjehotell med café, restaurang och mini-zoo av svenska lantgårdsdjur. Vårt boende erbjuder en fantastisk miljö mitt i naturen med åkrar, hästhagar och förstås en massa djur att klappa på.

Våra lantliga aktiviteter och att få umgås tillsammans med våra keliga djur kommer att göra din vistelse extra minnesvärd. Vi erbjuder en unik boendeupplevelse där du kan njuta av lugnet och naturen runt omkring. Här kan barnen få prova på att arbeta med djuren och springa runt på gräset så mycket de bara orkar.

Vårt hotell är också perfekt för konferenser, möten och fest i lantlig miljö. Vi har olika typer av mötesrum och kan ordna allt från mat och dryck till teambuildande aktiviteter, bröllopsfest och andra evenemang.

 

Boende i Bohuslän - Västkusten

Mysiga rum på vårt boende i Lysekil - Bohuslän - västkusten

Boendet

Boningshuset där rummen ligger är från 1800-talet och är varsamt renoverat genom åren för att behålla den gammaldags och lantliga charmen. Varje rum har inretts med sin egen karaktär och i huset finns det moderna faciliteter såsom wifi och TV.

I gårdens stora boningshus finns det fem rum att hyra – från dubbelrum till rymliga familjerum. Huset är stort och rymligt och har härliga ytor för umgänge. Här kan du läsa mer om våra olika rum ».

En härlig frukost ingår alltid i rumspriset. Vi har både café och restaurang på gården, så mat för stora och små finns att köpa till lunch, middag och fika. Egen mat och dryck är endast tillåten på rummen, men det finns inget kök eller kylskåp att tillgå.

Farmlodge – ett boende att längta till

Vår önskan är att din stund på vårt familjehotell – kort eller lång – ska bli en stund att minnas. Tillåt dig själv att andas, slappna av och bara njuta av här och nu.

Boka ditt boende idag, för att ha en vistelse med lugnet och skönheten i Bohusläns natur att längta till. Välkommen hem till oss, vi ser fram emot att ta hand om dig!

/Maria och Peter

Boka boende i glashus

Glamping i Bohuslän

Vi har tagit glamping ett steg längre med ett glashus i stället för lyxigt tält.

Upplev västkusten alla väder, stjärnhimmeln åskvädret, ösregnet, dimma morgonsolens strålar och solnedgången. Sov i en bekväm säng och tittar upp på stjärnorna ovanför dig, lyssna på ljudet från naturen och vinden. Upplevelsen blir att sova ute fast inne. 

Hundvänligt boende

Semestra med hund.

Vi älskar hundar som är kopplade. Det är inte tillåtet att hundarna hälsar eller nosar på gårdens djur eller går nära deras hägn.

Det kostar 300 kr per vistelse/hund. Du kan boka alla typer av rum.

Hundar får vara med överallt, så länge de kan uppföra sig.

Hundvänligt boende på hotell i Lysekil - Bohuslän - västkusten

Lantligt boende nära Lysekil i Bohuslän

Boende med utsikt över skog & mark

Boende med utsikt över skogen – för den som vill ha en mer privat vistelse.

Detta ingår i boendet

Incheckning från kl. 15.00

Utcheckning kl. 11.00

Gratis privat parkering finns vid boendet (bokning behövs ej).

Frukost, sänglinne och handduk ingår alltid i priset.
Faciliteter som finns inne i huset på gården är: Strykjärn/strykbräda, Sittmöbler, tv, WIFI, hårtork, dusch och toaletter.

Boka ett annorlunda boende i Bohuslän - västkusten

Härliga rum & god mat

Vi lagar all mat själva från grunden och kryddar med en gnutta kärlek.

Vi serverar frukostbuffé med nybakat bröd, yoghurt, ägg och gröt.

Meddela oss om ev. allergier vid bokning.

Frukost ingår i boendet

Hållbarhetsklivet

Ett hållbart boende i Bohuslän året runt

Hållbarhetsklivet
Vår ambition är att hela tiden hitta tillvägagångssätt för att bidra till en bättre miljö för oss och vår omvärld. Detta gör vi genom att minska matsvinnet, återvinna förpackningar, laga och återanvända istället för att slänga och köpa nytt. I den mån det går köper vi mer än gärna lokala råvaror, handlar av lokala grossister med mera. Vi bakar och lagar all mat på plats. Dessutom har våra gäster möjlighet att källsortera sopor.

Farmlodge planterar träd i semi öken i Afrika för att bidra till en bättre miljö och för att stödja våra bonde kollegor i Afrika, bönder emellan. Vi strävar också efter att kontinuerligt minska vår energiförbrukning. Det är också viktigt för oss att öka medvetenheten om hur vardagliga handlingar och val kan bidra till en positiv utveckling av miljön.

Vill du också investera i träd? Läs här.

Avbokningsregler:

Gratis avbokning fram till två veckor före ankomst

Vi erbjuder full återbetalning fram till två veckor före ankomst. Du kan avboka av vilken anledning du vill och vi ställer inga frågor. Det betyder att du kan boka nu och om du avbokar så får du alla pengarna tillbaka.

Avbokning när det är mindre än två veckor kvar

Du har fri avbokning fram till två veckor före din ankomst. Efter det ger vi ingen återbetalning, men du kan vända dig till ditt försäkringsbolag för att se om du har rätt till kompensation. Du kan också välja att byta till ett nytt datum inom 18 månader. På så vis behåller du ditt bokningsvärde med oss och undviker också eventuella prishöjningar.

Kan jag senarelägga mitt besök?

Ja, du kan ändra datum fram till två veckor före ankomst.

Frågor?

Kontakta oss på maria@farmlodge.se så hjälper vi dig!

Tillgänglighetsanpassning

Gården har anor från 1800-talet, flertalet restaureringar har gjorts och moderniserat
gården men trösklar och trappor förekommer i huvudbyggnaden. Samtliga rum är placerade på övervåningen och den gemensamma duschen finns i källaren.
Entrén till huvudbyggnaden är utrustad trappa och ramp. Toaletten på entréplan är rymlig och rymmer barnvagn, rullstol etc.

Vi är rädda om er så hela boendet är utrustat med brandlarm, släckare, utrymningsvägar och ljus som tänds för att lättare hitta ut vid eventuell utrymning.

Boka online här