• Höstlov

  • Höstlov

Njut av hösten med gårdens djur och lägereld

Under hösten erbjuder vi ett paket för er som längtar efter en riktig minisemester. I paketet ingår två nätters boende i mysiga och omsorgsfullt renoverade rum, kärleksfullt hemlagade måltider och många fina djur- och naturupplevelser.

Vill du hitta på något spännande och roligt tillsammans med familjen under höstlovet? Då är ni varmt välkomna till oss på Farmlodge! Vår gård ligger i härligt lantlig miljö endast en och en halv timmes bilresa norr om Göteborg, och bara några kilometer från Lysekil och havet.

Hos oss kan ni njuta av en barnvänlig och lugn miljö nära naturen. Här finns det alltid något att göra för stora såväl som små, oavsett årstid! Eller vad sägs om att träffa keliga hästar och minigrisar, sällskapliga katter och höns, spralliga getter och fluffiga kaniner? De besökare som vill är också varmt välkomna att delta i gårdens vardagliga sysslor.

Det brukar vara populärt hos både barn och vuxna, och blir för många ett naturligt sätt att uppleva en del av charmen med livet på landet.

Höst erbjudande

DAG 1

15.00 Incheckning Fika serveras i köket.

18.00 Middag med familjen

DAG 2

8.00-9.30 Frukost

Tillsammans hjälps vi åt att mata och städa hos djuren. Vi borstar hästar, hänger med getter och klappar minigrisar. Myser med kaniner, katter och höns.

12.00 Lunch serveras i köket.

Därefter erbjuds ponnyridning för de barn som är intresserade.

15.00 Fika serveras i köket .

18.00 Middag i köket med familjen

DAG 3

8.00-9.30 Frukost

Umgås och mys med era favoritdjur på gården

11.00 Utcheckning

12.00  Lunch serveras i köket

Pris exempel

för familj 2 vuxna och 2 barn 6995 kr

Boka online här