Välkommen till Gården & caféet!

Välkommen till Gården & caféet!

När

24 februari, 2024 - 25 februari, 2024    
11:00 - 16:00

Var

Toric Farmlodge AB
Nöteberg 112, Brastad, Västra Götaland, 454 91

Event Type

Karta Otillgänglig

Välkommen till vårt mysiga café och restaurang! Oavsett om du kommer hit för att stanna några dagar eller bara är på dagsutflykt eller genomresa har vi något för dig. Här kan du i lugn och ro avnjuta en god lunch eller en fika.

Häng på gården

Längtar du efter en lugn stund och miljöombyte i vardagen?

På gården kan barn och vuxna umgås med katter, kaniner, höns, ponnyer, grisar, getter, ankor och njuta av att vara på landet och nära naturen .

 

Vad kostar inträdet?

Farmlodge är en gård som drivs helt utan statliga medel. För att vår gård ska kunna fortsätta blomstra och utvecklas behöver vi din hjälp. Därför ber vi om en inträdesavgift för att täcka våra kostnader och visa ditt stöd för vårt arbete.

Vi rekommenderar en inträdesavgift på mellan 50 och 200 kronor per person. Detta belopp är inte bara för att täcka våra kostnader, utan också för att visa din uppskattning för det arbete vi lägger ner på gården. Inträdesavgiften gäller för en hel dag och kan betalas med Swish eller i vårt café när du anländer till Farmlodge.

Vi är tacksamma för varje bidrag och ser fram emot att välkomna dig till vår gård. Tillsammans kan vi fortsätta att skapa en blomstrande och hållbar miljö för både djur och människor.

Tack för ditt stöd och vi ser fram emot att träffa dig på Farmlodge!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar